8. května 2011

Nekonečné řasy


Kdo z nás by si nepřál mít dlouhatánské řasy. Samozřejmě je chceme všechny. A s nalepovacími řasami to není žádný problém. Dneska tě naučím, jak je správně aplikovat.


Co budeš potřebovat? Umělé řasy, lepidýlko, kleštičky na řasy.

Jak na to? Nejprve se namaluj. Někdo, dokonce i doporučuje nanést řasenku. Někteří zase tvrdí, že lepší je počkat s řasenkou až nakonec. To má jedinou nevýhodu - umělé řasy se ti mohou rychleji zničit.

Vyjmi řasy z krabičky a vyzkoušej, jestli jsou správně dlouhé. Jednoduše si je přilož na svoje vlastní řasy a zkontroluj, jestli ti u vnějšího víčka nepřečnívají. Pokud ano, odstřihni kousek, který je tam navíc.

Potom nanes lepidlo. Nejdůležitější jsou konce, protože ty se nejčastěji odlepují. Tak tam na lepidle nešetři. Potom počkej asi půl minuty, než začne lepidlo být lepkavé. Pokud máš svoje vlastní řasy hodně rovné, použij kleštičky, abys je trochu natočila nahoru a lépe přilnuly k umělým.

Teď už přichází to nejdůležitější! Přilož řasy zhora nad svoje vlastní řasy. Pokud ti to bude příjemnější, můžeš na to použít pinzetu. Zase je nejdůležitější, aby správně seděly konce umělých řas. Potom už je stačí jen přitlačit k víčku. Buď to můžeš udělat prstíky, druhou stranou pinzety nebo kleštičkami.

Aby byl efekt dokonalý, přemázni ještě trochu spodek řas černou linkou. A teď už hurá do ulic!

Žádné komentáře:

Okomentovat