25. května 2011

Největší zlo!

Už podle slova ZLO* mě napadne FACEBOOK. Ano,to je ta bílá stránka s modrou lištou nahoře. Na Faceboooku je 658 milionu lidí z toho polovina jsou děti,ano jsou děti kterým je 7-10 let.Jo,je mi 13,ale správně by sme všichni pod 14 let na facebook vubec chodit neměli. Na facebooku je víc jak čtvrtina pedofilů či úchylu chtějí po tobě fotku,vydírají tě,hecujou tě.Bohůžel pár holek skočilo na to že krásnej modrookej kluk a blonďatýma vlasama jí chce a že mu je 14,ale bohůžel to byl 42letý chlap který jí znásilnil.
První co u dělá většina puberťalů jak příjde domu je,že si sedne zpane net a už to jede... www.facebook.com www.facebook.com www.facebook.com
Dřív když se nás kluci ptali na číslo tak těď říkají ,,Dáš mi fejs?" místo toho aby si holka s klukem řekli,že se milujou tak se šťouchaj.Místo toho kdy jsem se ptali ,,Pujdeš dneska ven?" tak se ptáme ,,Pujdeš dneska na fb?"
Neříkám,že na facebook taky nechodím právě na něm sem.Hodně lidí si myslí že když ná NASTAVENÍ SOUKROUMÍ tak že bude všechno OKÁ,ale v tom se mýlíte i tak mužou použít vaši profilovou fotku a dát jí na dětskou pornografii.Fabook měl správě být jenom pro žáky z univerzity Haedvard,ale Mark Zuckerberg se rozhodl,že tato stránka bude pro všechny.
S facebookem sem se seznámila díky mé sestře která mi ho založila ve čtvrté třídě,ano ve čtvrté facebook už mám 4 roky.Nojo,ale děti v dnešní době se s facebookem seznamují už v sedmi,šesti letech!!
Průměr nových uživatelů za den: 250 000
Ano a polovina z toho jsou děti.Smutné
Každopadně u mě facebook vždycky je a bude DROGA* jsem na tom závislí jenom si to někteří lidé neumějí přiznat...

°° Bye..°°

Žádné komentáře:

Okomentovat